Το κατάστημα
(15/12/2008 12:03)

To παραδοσιακό ψητοπωλείο των κ. Αλεξόπουλου και του κ. Σιρκελίδη που βρίσκεται στη Καλλιθέα Αττικής, λειτουργεί από το 1984, ως «παραδοσιακή ταβέρνα-ψησταριά».


Είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής και γενικότερα της Αθήνας με τη «φήμη» του να ταξιδεύει ανάμεσα στους λάτρεις του «καλού» φαγητού και είναι σίγουρα πολλοί αυτοί που την επισκέφτηκαν ή προγραμματίζουν να την επισκεφτούν.


Το καμάρι της Καλλιθέας με το καλύτερο κεμπαπ στο πιο όμορφο περιβάλλον...

σταθερή πελατεία με τραπεζάκια έξω και με φούλ κλιματισμό στην παραδοσιακά ντυμένη αίθουσα με πέτρα..ταχύτατη εξυπηρέτηση για να απολαμβάνουν οι πελάτες μας τα φρέσκα υλικά και κρέατα(ειδικό προσωπικό τα τεμαχίζει και τα χαρμανιάζει με τα δικά μας μπαχαρικά) ...ελεγμένα,αρίστης ποιότητος που κάνουν τις γεύσεις μοναδικές.


Ιδιαίτερο στοιχείο του ψητοπωλείου ειναι η πολυτέλεια στην παράδοση στο σπίτι απο το πρωί εως αργά το βράδυ, για τις καθημερινές και την Κυριακή (12.00-03.00), ενώ Παρασκευή και Σάββατο (12.00-04.00) στα τηλέφωνα 210-9511194 και 210-9565714


Το παραδοσιακό ψητοπωλείο των κ. Αλεξόπουλου και του κ. Σιρκελίδη λειτουργεί κάθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανοποιώντας πλήρως τους πελάτες του καθώς η διαδρομή μεσα στο χρόνο έδωσε την δυνατότητα να γνωρίζει τι ζητάει ο κάθε πιστός της ωραίας γεύσης και του καλού φαγητού.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Εκτύπωση από thrakakallitheas.gr | Θράκα της Καλλιθέας. Το καλύτερο κεμπάπ στο πιο όμορφο περιβάλλον. Κρέατα στη Σούβλα, Υπέροχες Σαλάτες, Κρέατα της Ώρας, Μεγάλη Ποικιλία από Ορεκτικά Μπύρας & Ούζου, Αναψυκτικά και Χυμούς, Παραδοσιακά Γλυκά Ταψιού και Κουταλιού   21/03/2023
http://www.thrakakallitheas.gr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~